Siltac unieke werking tegen insecten

Voor de bestrijding van talrijke plagen zoals: spintmijten, alle soorten luizen, tripsen, witte vlieg en bladvlooien is nu een nieuwe methode beschikbaar. De werkingswijze is gebaseerd op een uniek fysieke mechanisme, hiermee kan er geen resistentie opgebouwd worden. Siltac SF laat geen residu achter!
Belangrijkste voordelen van Siltac®SF Special Formulation:
  • Heeft een bewezen werking tegen perenvladvlo, spint, bladluis, witte vlieg en trips
  • Het laat geen chemische en belastende residuen in gewassen achter.
  • Door de fysieke werking kan er geen resistentie ontstaan.
  • Ook aanbevolen voor gebruik in de geïntegreerde teelten.
Siltac®SF Special Formulation bevat een combinatie van diverse siliconenpolymeren. Na de toepassing verspreiden deze verbindingen zich over de plaag en creëren een specifieke structuur; een driedimensionaal polymeernet. De structuur belemmert (immobiliseert) de insecten en blokkeert zo hun lichamelijke functies op vele niveaus. Dit leidt tot een snelle eliminatie van de insecten en mijten die zich op de planten bevinden.
Lees voor gebruik zorgvuldig het etiket.